WARA Rengas ja Autohuolto

WARA Rengas ja Autohuolto 2017-03-01T11:33:21+00:00

WARA Rengas ja Autohuolto on täyden palvelun rengas- ja autohuoltoliike. Panostamme palvelun laatuun, joustavuuteen ja nopeuteen.

Perheyrityksemme tarjoaa palvelua yli 30 vuoden kokemuksella. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee jo perheemme kolmas sukupolvi. Olemme täysin kotimainen yritys, ja kannamme oman osuutemme yhteiskuntavastuusta.

Renkaita lastenvaunuista lentokoneisiin

Toimitamme renkaita pääasiassa raskaaseen kalustoon kuuluviin ajoneuvoihin sekä henkilö- ja pakettiautoihin, mutta asiakkaan tarpeiden mukaan yksilöllisemminkin, aina lastenvaunuista lentokoneisiin.

Perusvalikoimaamme kuuluvat renkaat traktoreihin, perävaunuihin, kuorma-autoihin ja työkoneisiin. Myös laajassa henkilöautojen rengasvalikoimassamme ovat edustettuina alan parhaat merkit testivoittajista edullisemman hintaluokan renkaisiin.

WARA Rengas ja Autohuollon perustaja, Kari Rosenberg

WARA Rengas ja Autohuolto on Kari Rosenbergin perustama perheyritys. Karin suuri yleisö tuntee paremmin mittavan uran tehneenä jääkiekkomaalivahtina. Kari pelasi useita vuosia ammatikseen SM-Liigassa TPS:n, Ässien ja HPK:n riveissä, lisäksi Kari pelasi urallaan kolme kautta Saksassa.

Jääkiekko on edelleen osa Karin elämää.

Liikkuva rengasauto 24/7

Erikoisuutenamme on hyvin varusteltu, liikkuva rengasauto, joka palvelee asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla sekä läntisellä Uudellamaalla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Liikkuva palvelu tuo avun nopeasti sekä tien päälle että kotiin.

WARA Rengas ja Autohuolto sijaitsee Veikkolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun moottoritien ja vanhan Turuntien välissä.

 

Ota yhteyttä!

Nimi *

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Viesti