Henkilö- ja pakettiautojen rengaspalvelut2019-02-07T11:59:23+02:00

Henkilö- ja pakettiautojen rengaspalvelut

Henkilö- ja pakettiautojen rengaspalvelut

Ajatko pyryssä jäisellä tiellä?

Heikoissa ajo-olosuhteissa renkaiden kunnolla on turvallisuuden kannalta huomattava merkitys. Huonokuntoisilla tai vääränlaisilla renkailla jarrutusmatka pitenee paljon ja auto lähtee luisuun merkittävästi helpommin. Myös renkaiden ilmanpaineilla on iso merkitys pidon kannalta.

Roopen Rengas ja Autohuollossa teemme parhaamme, että autonne renkaat ovat mahdollisimman turvalliset ympäri vuoden, kelistä riippumatta.

Tarjoamme 30 vuoden aikana kertyneen rengas- ja vanneosaamisemme käyttöösi. Kerro henkilökunnallemme tarpeestasi, niin etsimme siihen sopivimmat tuotteet ja asennamme ne autoon.

Laajassa henkilöautojen rengasvalikoimassamme ovat edustettuina alan parhaat merkit testivoittajista edullisemman hintaluokan renkaisiin. Löydät valikoimastamme myös sopivat, tyylikkäät vanteet.

Vannesimulaattorin avulla löydät juuri omaan autoosi tyylikkäimmät vanteet.

Kokeile vannesimulaattoria!

Renkaiden vaihto

15 min.

Renkaiden vaihto hoituu nopeasti. Teemme työn noin 15 minuutissa. Voit varata ajan ennakkoon tai tulla ilman ajanvaraustakin.

Renkaat kannattaa tasapainottaa aina vaihdon yhteydessä. Tasapainottomat renkaat aiheuttavat tärinää ja renkaiden epätasaista kulumista.

Renkaiden asennukset vanteille

30 min.

Asennamme renkaat kaikenlaisille vanteille – vanteita ja renkaita vahingoittamatta.

Työ kestää noin puoli tuntia. Vanteet pestään ja renkaat tasapainotetaan. Kierrätämme vanhat renkaat asianmukaisesti.

Renkaiden korjaukset

Kun rengas on rikkoutunut tutkimme kannattaako sitä korjata vai vaihtaa se uuteen. Mm. paikkausaineen käyttö saattaa vaikeuttaa korjausta.

Älyventtiilien asennukset

Vuoden 2014 alusta alkaen uusissa autoissa tulee olla toiminnallisuus, jolla tarkkaillaan auton renkaiden ilmanpaineita. Paineen tarkkailu voidaan tehdä älyventtiileillä. Roopen Rengas myy ja asentaa älyventtiilejä.

 

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Nimi *

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Viesti